1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Optika SIMON  shpall konkurs pune për:

2 x Dizajnerë Grafik (M/F) - Kryesisht për media sociale dhe zhvillim website.

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Krijimi i dizajneve/animacioneve tërheqëse për materiale të ndryshme marketingu. Këto materiale, ndër të tjera, mund të jenë postera, fletushka, broshura, postime në rrjete sociale, materiale promovuese etj.;
 • Të jeni të informuar mbi trendet dhe stilet më të fundit dhe më efektive të dizajnit/animacionit për marketing;
 • Të siguroni se dizajnet e kërkuara komunikojnë mesazhin e synuar dhe janë në përputhje me identitetin e brendit;
 • Të jeni të vëmendshëm ndaj afateve kohore (deadlines);
 • Të jeni të kujdesshëm ndaj detajeve;
 • Të jeni bashkëpunues dhe të jeni në gjendje të ofroni dhe pranoni koncepte, ide, komente dhe sygjerime.

Njohuri / Aftësi / Kualifikime të Kërkuara për Punë:

 • Preferohet 1+ vite përvojë profesionale në dizajn grafik / video editim / animacion, (mund te aplikoni edhe me më pak se 1 vit pervoje pune);
 • Njohuri në softuerët Photoshop, Illustrator, Figma dhe InDesign, video editor: After Effect, Lightroom, Adobe Premiere Pro; etj
 • Ne aplikim dergo Portfolio ose nje pjese te punes tuaj që demonstron aftësitë dhe kreativitetin tuaj;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në një mjedis ekipor.
 • Njohuri minimale bazike të gjuhës Angleze.

Aplikimi pranohet VETËM në e-mail duke dërguar një CV dhe Portfolio.

Aplikacionin tuaj mund ta dërgoni në çdo kohë përmes e-mail: optikasimon@gmail.com

 

Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 20/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet