1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Gëzimi shpk shpall konkurs për:
  • Arkitekte
Obligimet per Arkitekte
  • Punë administrative
  • Punët në teren
  • Të posedojë diplomë universitare në arkitekturës ose ndërtimtarisë;
  • Të ketë përvojë pune min 3 vite.
  • Njohuri ne programe Archicad, Autocad.
  • Pervoje pune ne projektim dhe mbikqyrje.
  • Të posedojë patent shofer kategorinë B

Lokacioni: Gjilan

Kategoria Arkitekturë
Skadon 20/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet