1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

DETYRAT DHE PERGJEGJESITË

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS,
 • PËRCJELL INVENTARIZIMIN E MALLIT TË MARKETEVE
 • REGJISTRON DHE BARAZON GJENDJET FINANCIARE TE MARKETEVE
 • MBANE RAPORTE ANALITIKE TE PIKAVE TË SHITJES (MARKETEV)
 • ORGANIZON PUNET NË EKIP
 • RAPORTON TE MENAXHERI FINANCIAR

KUALIFIKIMETDHEKRITERET  ENEVOJSHME

 • FAKULTETI EKONOMIK            
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA E EGJUHËS ANGLEZE PËRPARËSI,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 •  PËRPARSI MEPËRVOJË PUNE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: HR@euroshell-ks.com

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 20/09/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet