1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

2 - Sigurim i Kompanisë


detyrat dhe përgjegjësitë Kryesore – Sigurim i Kompanisë


  • Bënë kontrolle rutinore gjatë orarit të punës të të gjithë objektit dhe automjeteve te Kompanisë.
  • Udhëzon vizitorët lidhur me takimet, dhe përcjellë kerkesat e vizitoreve tek asistentja administrative dhe mbanë evidencën e të gjithë vizitorëve;
  • Bënë kontrollimin e hyrjeve dhe daljeve të të gjitha automjeteve të kompanisë dhe të vizitorëve;

Kualifikimet - Sigurim i Kompanisë


  • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
  • Të kenë aftësi të mira të komunikimit;
  • Të ketë përvojë pune 1-3 vjet në sigurim të objekteve;
  • Te jetë fleksibil dhe i përshtatshem për të punuar në orare të ndryshueshme;

Beta Group është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@beta-ks.com Afati i aplikimit është deri me datën 01 Shtator 2023 ora 17:00.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet