1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 


hr@bucaj-ks.com
www.bucaj-ks.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 14/08/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet