Biokom

Administrator

	 	 

BIOKOM L.L.C është kompani ndërkombëtare e cila vepron në tregun e Kosovës që nga viti 2013 me seli në Prishtinë.

Kjo kompani ka nevojë për puntorë me orarë të plotë prej 40 orëve në javë për pozitën e administratorit.

Kualifikimet e nevojshme:

  • Arsimi i lartë
  • Njohja e gjuhës shqipe
  • Njohje e mirë e gjuhës Serbe ose Maqedonase (për shkak të komunikimit dhe bashkpunimit me Maqedoninë)
  • Njohje e mire e gjuhës Angleze
  • Njohje e mire e Microsoft Office

Të gjithë kandidatët e interesuar mundet që ti dërgojnë CV e tyre në adresën e më poshtme elektronike. CV-të duhet të jenë të shkruara në gjuhën Serbe,Maqedonase ose Angleze.

macedonia@biokom-trend.com

TAGS: BiokomPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2412
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC