Shell Kosovo

Punonjës për shitje në market

	 	 

KONKURS

PUNONJËS PËR SHITJE NË MARKET

LOKACIONI I VENDIT TE PUNËS: FERIZAJ

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • PËRSHPEJTON KLIENTËT DHE PËRCAKTON SË ÇFARË DËSHIROJNË APO KA NEVOJË ÇDO KLIENT;
 • REKOMANDON MALLIN BAZUAR NË NEVOJAT DHE PËR NEVOJAT E KLIENTËVE;
 • SHPJEGON PËRDORIMIN DHE PËRFITIMIN E MALLRAVE TEK KONSUMATORËT;
 • I PËRGJIGJET PYETJEVE TË KLIENTËVE;
 • TREGON SE SI FUNKSIONOJNË ARTIKUJT, NËSE KËRKOHET;
 • LLOGARIT BLERJET TOTALE TË KLIENTËVE DHE PRANON PAGESËN;
 • DUHET TË DIJË PËR SHITJET DHE PROMOVIMET AKTUALE, POLITIKAT PËR PAGESAT, SHKËMBIMET DHE PRAKTIKAT E SIGURISË;
 • MIRËMBAN VENDIN E PUNËS DHE ARTIKUJT E EKSPOZUAR NË RAFTE;
 • BËN RAPORTE PËR PUNËN GJATË ORARIT TË PUNËS;
 • RAPORTON TE MBIKQYRËSI.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • PUNA NË MARKET BËHET NË GRUP, GRUPI DUHET TË JETË PREJ 3 VETASH, KY GRUP DUHET TË KETË LIDHSHMËRI FAMILJARE, PËR ARSYE BESUESHMËRIE NË PUNË.

APLIKIMI DUHET TË BËHET VETËM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: hr.shell.rks@gmail.com

NË SUBJEKT LE TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESË PREJ ORËS 8:00-17:00, TEL: +386 49 940 014

TAGS:  Shell Kosova, FerizajKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2524
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC