tePazari

Vende të lira të punës (18)

	 	 

tePazari.com hap konkurs për 12+ Vende Punës

Platforma tePazari.com e krijuar si kombinim i Online Shop, Shpalljeve të vogla falas dhe Shërbimeve të tjera, shpall konkurs pune për pozita të ndryshme në Administratë, Menaxhment dhe Software Engineering.

Përshkrimi i pozitave:

 1. Menaxher Rajonal (2)
 2. Cloud DevOps Engineer (1)
 3. Praktikant/e në Administratë (2)
 4. React Native Developer (1)
 5. Asistent/e Projekti (2)
 6. Zyrtar/e për komunikim dhe projekte (1)
 7. Zyrtar/e Administrativ/e (2)
 8. Elastic Search Developer (1)
 9. Javascript Developer (2)
 10. Social Media Manager (1)
 11. Python Developer (1)
 12. Vue JS Developer (2)

Për të parë detajet e konkurseve dhe për të aplikuar ju lutem vizitoni:
www.tePazari.com në kategorinë Punë në Kosovë.

Shikime 3337
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC