1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“Nimi TV” me seli në Pejë, shpall:

K O N K U R S

Për plotësimin e 1 vendi të lirë të punës,

Teknik i IT,

Vendi i punës: Pejë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

  • Njohuri te kompjutereve dhe rrjetave kompjuterike
  • Support Teknik (Hardware/Software)
  • Verifikimin e kanaleve televizive
  • Mirembajtjen e kanaleve televizive

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomë Universiteti (e preferueshme shkenca kompjuterike) dhe/ose Diploma e shkollës së mesme,
  • Përvojë pune (e preferueshme në industrinë e njëjte);
  • Njohuri teknike (elementare);
  • Aftësi të shkrimit të raporteve;

Kandidatet e interesuar të cilat aplikojnë për këtë vend të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

  • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollore të mesme apo universitare;
  • Certifikatat e trajnimeve eventuale;

Aplikimi bëhet përmes butonit APLIKO ose email-it (postës elektronike), në: hr@nimitv.com

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 31.07.2023.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 31/07/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet