Besle - Bakery & Cafe
Menaxher i Restaurantit, Banakier, Kamarier, Shef Kuzhine, Asistent i Shefit në kuzhinë, Enëlarëse
Shpërndaje
	 	 

Bakery&Cafe është në kerkim të përmbushjes së pozitave të ekipit.

Inkurajojme te gjithe ju te cilet i besoni vetes suaj per aplikim ne keto pozita:

 1. Menaxher i Restaurantit
 2. Banakier
 3. Kamarier
 4. Shef Kuzhine
 5. Asistent Shefit ne kuzhinë
 6. Enëlarëse

Kualifikimet e nevojshme për pozitën: Menaxher i Restaurantit

 • Te jete i diplomuar ne Universitet
 • Te kete pervoje pune ne Restaurant, Kafene se paku 5 vite
 • Te flase gjuhen Angleze
 • T'i perdore programet MS office
 • Ti percjelle te rejat ne sferen e restauranteve
 • Te kete njohuri mbi stoqet dhe gjerat tjera te cilat lidhen me kuzhinen
 • Te jete ne gjendje te trajnoje stafin e shitjes ose te gjej menyrat per trajnimin e tyre.
 • Te jete nje lider i forte te dije planifikimin, orgqnizimin, raportimin si dhe analizen
 • Te krijoje lidhje te forta me punetoret dhe klientet
 • Te kete kujdes ne dukjen dhe veshjen.
 • Te punoje nen presion dhe te jete ne gjendje te perballoje punen.

Aftesite e kandidateve, për pozitat tjera:

 • Te kete njohuri mbi stoqet dhe gjerat tjera te cilat lidhen me kuzhinen
 • Te krijoje lidhje te forta me punetoret dhe klientet
 • Te kete kujdes ne dukjen dhe veshjen.
 • Te punoje nen presion dhe te jete ne gjendje te perballoje punen.
Pozita; Shef Kuzhine
 • Arsim profesional kuzhine
 • Të ketë eksperiencë pune si shef (drejtues) kuzhine, jo më pak se 1-vit
 • Të njohë kuzhinen vegjetariane dhe vegane
 • Të njohë dhe të përpilojë kostot e recetave të kuzhinës
 • Të ketë aftësi të krijojë receta të reja dhe të rinovojë menu-së sipas nevojave të klientëve
 • Të sjellë ide inovatore dhe të jetë në kërkim të proceseve të reja teknologjike në kuzhinë
 • Të marrë përgjegjësi drejtimi
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, negociuese dhe pune në grup
Pozita; Asistent i Shefit në kuzhinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Gatuan recetat e përgatitura nga Shefi i Kuzhinës;
 • Peshon dhe mikson përbërësit sipas recetës;
 • Rregullon ushqimet e gatuara në pjata sipas sasisë së përcaktuar dhe i bën gati për servirjen;
 • Bashkëpunon me Shefin e Kuzhinës për hartimin e recetave dhe menuve të reja;
 • Kujdesin për shërbim të klientëve;
 • Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi.

KUALIFIKIMET PROFESIONALE

 • Shkollim i Mesëm (prioritet arsimi i lartë apo profesional në Kuzhinë);
 • Eksperiencë pune në fushën relevante;
 • I certifikuar sipas kërkesave profesionale të postit në fushën e ushqimit dhe pijeve; 
 • Shkathtësi në menaxhim të problemeve;
 • Aftësi të punës nën stres dhe afate kohore;
 • Njohuri të mira në procedurat e kujdesit ndaj klientit;
 • Aftësi ndërpersonale.

Pozita Enlarse

 • Kualifikim përkatës shkollor
 • Përvojë të punës ne kuzhine minimum 1 vit

Te interesuarit te na dergojne CV e tyre se bashku me foto tek hr@besle.com.tr

Afati i fundit për aplikim është data 17 Korrik 2019.

TAGS: BeslePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1747
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC