Shell Kosovo

Ekonomist

	 	 

K  O  N  K  U  R  S

EKONOMIST

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS
 • PËRCJELLË INVENTARIN E MALLIT TË MARKETEVE
 • REGJISTRON DHE BARAZON GJENDJET FINANCIARE TË MARKETEVE
 • MBAN RAPORTE ANALITIKE TË PIKAVE TË SHITJES (MARKETEVE)
 • ORGANIZON PUNËT NË EKIP
 • RAPORTON TEK MENAXHERI FINANCIAR

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • FAKULTETI EKONOMIK
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS NË KOMPJUTER
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE PËRPARËSI
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B
 • PËRVOJË PUNE MINIMUM 3 VJEÇARE

APLIKIMI DUHET TË BËHET VETËM ONLINE DUKE DËRGUAR:

CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: hr.shell.rks@gmail.com

NË SUBJEKT LE TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI

INFORMATA SHTESË PREJ ORËS 8:00 – 17:00. TEL: +383 49 940 014

TAGS:  Shell KosovaPejeGjakove, KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2619
Kategoria Ekonomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Shpallje të Ngjashme Të gjitha
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC