Hotel Garden

Mirëmbajtëse (Pastruese)

	 	 

Pozicioni: Mirëmbajtëse (Pastruese)

Gjinia: Femër

Mosha: 20 – 45

Kualifikimi:

  • Të ketë të përfunduar Shkollën e mesme
  • Të ketë përvojë pune në të njëjtën lami
  • Të jetë në gjendje për 8 orë pune
  • Të jetë e gatshme të punojë me orarë shtesë
  • Të jetë energjike dhe punëtore
  • Të ketë aftësi për të punuar në grup
  • E vëmendshme

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Pastrimi i ambienti rreth pishinës, zhveshtoreve.
  • Të mirëmbajë dhe të raportoj tek udhëheqësi i sektorit.

Personat e interesuar duhet që të dërgojnë Cv me 1 fotografi , si dhe të gjitha rekomandimet që i posedojnë në:

Email:          apliko@hotelgarden-ks.com

Me Subjekt: Emërtimi i vendit të punës për të cilin konkuroni:

Shembull

Email: apliko@hotelgarden-ks.com

Subject: Mirëmbajtëse (Pastruese)

Shikime 564
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC