European College of Kosovo

Zyrtar Ligjor

	 	 

Rreth European College of Kosovo

Është institucion arsimor me mbi 100 partner ndërkombëtar, +5 akreditime & licencime ndërkombëtare, +1000 pjesëmarrës të trajnuar, që ofron programe  profesionale, trajnime dhe shërbime për individ dhe kompani të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare.
Ekipi jonë po rritet andaj jemi duke kërkuar: (1) Zyrtar Ligjor.
Vendi:
Prishtinë
Orari I punës: i rregullt

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Angazhon dhe menaxhon aktivitetet dhe punët ligjore në raport me bashkëpunëtorët;
 • Përgatitja dhe administrimi i dokumentacionit juridik-ligjor në Zyrën Ligjore;
 • Përpilimi i shkresave procedurale në të gjitha fazat deri në finalizimin e proceseve përmbarimore, gjyqësore dhe përfaqësimi i klientëve në çështjet e caktuara juridike: tek përmbaruesit privat ,gjykata dhe organet tjera relevante;
 • Asistimi në hartimin e akteve dhe dokumenteve tjera juridike të klientëve;
 • Zbaton planet vepruese të përcaktuara nga përgjegjësi;
 • Realizon detyra dhe përgjegjësi të tjera sipas nevojës;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diploma Universitare nga fusha e Drejtësisë.
 • Preferohet 2-3 vite përvojë pune, e preferuar në fushën ligjore
 • Të ketë provimin e Jurisprudencës (e preferueshme)
 • Të ketë shkathtësi të mira komunikuese me klientë
 • Njohuri të mira të MS Office
 • Efikas në punë ekipore
 • Aftësi të mira të gjuhës angleze
 • Patenta (B1) ) e preferueshme

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-të dhe dokumentet relevante të skenuar në formë elektronike në e-mail adresën: work@eck-edu.org duke specifikuar pozitën për të cilën aplikojnë.
Shënim: Do të kontaktohen vetëm kandidatët që i përmbushin kriteret si më lartë.

TAGS: European College of KosovoPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2281
Kategoria Juridik
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Shpallje të Ngjashme Të gjitha
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC