Wedding Home

Vende të lira të punës (8)

	 	 
Wedding Home është një nga kompanitë më serioze e cila merret me planifikimin, organizimin dhe menaxhimin e dasmave si dhe eventeve të tjera.

Kompania operon me një rrjet të gjerë profesionistësh të cilët garantojnë një ndër shërbimet më të mira që ofron tregu kosovar por edhe më gjerë.

Wedding Home shpall konkurs për këto pozita:

1. Katër pozita për femra në departmentin e organizimit të eventeve

 • Mosha mbi 18 vjeç
 • Të ketë dëshirë të punojë në industrinë e eventeve
 • Të posedojë aftësi të mira komunikuese
 • Të jetë e pavarur
 • Të jetë e gatshme të punojë nën presion dhe në punë ekipore

2. Katër pozita për punëtorë teknik

 • Mosha mbi 18 vjeç
 • Të ketë dëshirë të punojë në industrinë e eventeve
 • Të posedojë patent shofer kategoria B
 • Të posedojë aftësi të mira komunikuese
 • Të jetë i pavarur
 • Të jetë i gatshëm të punojë nën presion dhe në punë ekipore

*Përparësi kanë të gjithë ata që kanë përvojë në industrinë e eventeve*

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail:

weddinghome2017@gmail.com

Për më shumë kontaktoni në: +383 44 722 139

Shikime 5026
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC