Kosova Women 4 Women

Specialist për marrëdhënie me publikun

	 	 

SHPALLJE

Specialist për marrëdhenie me publikun

Kosova-Women 4 Women ka një mundësi për profesionistë me përvojë me marrëdhenie me publikun, part time. Kandidatët të cilët plotësojnë kërkesat minimale mund të përcjellin: letër motivimi, CV-në dhe tarifat ditore për shërbime në: human.resources@k-w4w.org

Dokumentet e kërkuara duhet të dorëzohen jo më vonë se 21 qershor 2019. Shprehjet e interesit pa informacionin apo dokumentet e kërkuara nuk do të merren në konsideratë.

QËLLIMI

Specialist per marëdhënie me publikun për promovimin e aktiviteteve dhe fushatës së projektit 'Women", PART TIME

  • Promovimin online të projekteve të KW4W, produkteve apo shërbimeve përmes website ,shkrimeve në blogje, përditësimit të mediave sociale, publikimit të videove/storieve dhe reklamimit të tyre për të arritur sa më shumë lexues e shikues të synuar; me focus projektin ‘WOMEN’ pjese e te cilit do te jete edhe promovimi I brendit Women Owned Business brand
  • Merr pjese ne aktivitetet e Kosova Women 4 Women (fotografon, regjistron)
  • Miremban dhe perditeson faqen e Facebookut, Instagramit dhe Web-faqes
  • Te jete i/e diplomuar ose studente ne vitin e fundit te studimeve per dizajn, marketing apo gazetari
  • Te kete trajnime dhe pervoje per Mediat Sociale
  • promovimin online të projekteve te KW4W, produkteve apo shërbimeve përmes website ,shkrimeve në blogje, përditësimit të mediave sociale, publikimit të videove/storieve dhe reklamimit të tyre për të arritur sa më shumë lexues e shikues të synuar; me focus projektin ‘WOMEN’ pjese e te cilit do te jete edhe promovimi I brendit Women Owned Business brand

KUALIFIKIMET:

  • Të jetë i/e diplomuar ose student/e në vitin e fundit te studimeve per dizajn, marketing apo gazetari
  • Përvojë minimale 3 vjet në Mediat Sociale
  • Njohuri e gjuhës angleze dhe gjuhës serbe.
  • Komunikim të shkëlqyeshëm dhe aftësi të shkëlqyera organizative dhe të menaxhimit të kohës;

Kosova-Women 4 Women nuk bën dallime në bazë të racës, ngjyrës, moshës, gjinisë, orientimit seksual, fesë, origjinës kombëtare, statusit martesor,  paaftësisë fizike apo mendore, paraqitjes personale, përgjegjësitë familjare, përkatësisë politike ose statusin me aftësi të kufizuara ose veteran apo ndonjë status tjetër.

TAGS: Kosova Women 4 WomenPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2348
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC