Albi Mall

Banakier (5 vende pune), Kamarier (5 vende pune)

	 	 

KONKURS

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

COFFEE SHOP pjesë e ALBI GROUP me kënaqësi vazhdojnë rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Coffee Shop kërkon kandidatë të motivuar që të aplikojnë për vendin e punës si:

 • Banakier (5 vende pune)
 • Kamarier (5 vende pune)

Vendi i punës: ALBI MALL, Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Shërbimi i klienetëve,
 • Mirëmbajtja e lokalit,
 • Kryerja e pagesave dhe
 • Punë tjera të ngjajshme lidhur me profesionin

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:

 • Minimalisht diplomë e shkollës së mesme,
 • Të ketë përvojë pune të ngjajshme,
 • Aftësi në menaxhimIn e problemeve në situata të ndryshme
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit,
 • Të jetë energjike, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë
 • Preferohet njohje te gjuhes angleze

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

TAGS: AlbiMallPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2122
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC