Reforma shpk
Shitës (1) Dega Pejë
Shpërndaje
	 	 

Reforma, kompania lidere në Kosovë për shitjen e pjesëve të veturave me një përvojë mbi 20 vite në industrinë e automobilizmit, operon me gjithësejt 5 pika të shitjes në Prishtinë, Pejë, Prizren, Ferizaj,
dhe Shkup të Maqedonisë. Reforma shpall konkurs për pikën e shitjes Pejë,  në pozitën: (1) Shitës

Pozita: Shitës (1) Dega Pejë

Kërkesat:

  • Të ketë njohuri/përvojë në lëminë e shitjes së pjesëve
  • Të jetë i aftë të punojë në katalogun për kërkmin e pjesëve TecDoc
    Të jetë i moshës 20-40 vjec
  • Diplomë të universiteti (e preferueshme)
  • Të disponojë patent shofer të kategorisë B
  • Të ketë aftësinë e të punuarit në grup
  • Të mos ketë vepra të hapura penale

Të gjithë të interesuarit CV mund ta dërgojnë në e-mail adresën: reformacompany@reforma-pr.com në titull duhet shkruar pozita e punës për të cilën aplikoni. Afati I aplikimit është deri më datën 26.06.2019.
Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kompanisë do të kontaktohen!

Shikime 971
Kategoria Shitje
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC