Albi Commerce

Shitës Ambulantiv (5 vende)

	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Commerce pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdonë rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Commerce kërkon kandidatë të motivuar që të aplikojnë për vendin e punës si:

Shitës Ambulantiv (5 vende pune)

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Shitja direkte e produkteve,
 • Të përmbahet dhe ti respektoj rregullat e shitjes të kompanisë,
 • Është përgjegjës për mirësjellje ndaj konsumatorit sipas standardeve të përcaktuara nga Punëdhënësi;
 • Me vetë iniciativë te zgjeroj rrjetin e shitjes,
 • Pune tjera te ngjajshme lidhur me poziten

Kualifikimet:

 • Minimalisht diplomë e shkollës së mesme,
 • Të ketë përvojë pune në shitje direkte,
 • Patente shoferi,
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit,
 • Të jetë energjikë, aftësi të punës nën stres.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

TAGS: Albi CommerceAlbi GroupPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2675
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC