Kujtesa
Menaxher/e i/e Shitjes (Kamenicë)
Shpërndaje
	 	 

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vend te lirë pune në pozitën :

Menaxher i/e Shitjes në Kamenicë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Menaxhon, organizon dhe siguron efikasitetin e gjithë procesit të punës në fushën e caktuar në shitje
 • Menaxhon stafin dhe përcakton planin e shitjës
 • Bën menaxhimin e klientelës ku operon
 • Analizon prezencën e produkteve në treg
 • Mban përgjegjësi per stokun qe i ngarkohet
 • Zbaton detyrat tjera që i caktohen

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Diplomë universitare në menaxhment, ekonomi apo fusha tjera relevante -Kërkohen minimalisht 2 vite eksperiencë pune
 • Të jete fleksibil dhe të përgjigjet pozitivisht ndaj ndryshimeve -Të ketë njohuri shumë të mira të programeve të paketës Office
 • Të jetë i aftë të punojë nën presion dhe të jetë i gatshëm te punoj me orar fleksibil
 • Njohja e gjuhës angleze (e preferuar)
 • Të ketë leje qarkullimi të kategorisë B

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: hr@kujtesa.com nga 11.06.2019 deri më datë 20.06.2019. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

TAGS: Kujtesa, KameniceKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1309
Kategoria Menaxhment
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Dardanë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC