Kujtesa
Teknik i Mirëmbajtjes së rrjetit (14)
Shpërndaje
	 	 

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vende të lira pune ne pozitën:

Teknik i Mirëmbajtjes së rrjetit

10 x Teknik te mirëmbajtjes së rrjetit - Prishtinë

2 x Teknik te mirëmbajtjes së rrjetit - Vushtrri

2 x Teknik te mirëmbajtes së rrjetit - Pozhoran

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Mirëmbajtja e rrjetit koaksial
  • Mirëmbajtja e klientëve fundore si dhe menjanimi i problemeve
  • Instalime te rrjetave koaksiale në infrastrukture apo kliente fundore -Të tregoj kujdes ndaj klientit
  • Detyrat tjera sipas nevojës së përcaktuar nga menaxheri

Kualifikimet dhe aftësitë:

  • Përvoje me pune praktike (terren)
  • Njohuri ne funksionimin e rrjetave koaksiale dhe pajisjeve te nderlidhura
  • Të punojë me integritet,përkushtim dhe motivim në interes të kompanisë.
  • Aftësi te mira komunikuese
  • Të ketë leje qarkullimi të kategorisë B

Ftohen te interesuarti te dergojne CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: hr@kujtesa.com nga 11.06.2019 deri më datë 20.06.2019. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

TAGS: Kujtesa, Vushtrri, Pozhoran, KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1339
Kategoria Informatikë
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC