Administrata Tatimore e Kosovës
Zhvillues dhe Administrator i Lartë i Sistemeve Softuerike (2)
Shpërndaje
Shikime 2057
Kategoria Informatikë
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC