1

Wordpress Developer / Web Designer

Ruaj
Socialeyez
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Wordpress Developer / Web Designer

Ne jemi në kërkim të një zhvilluesi/se të webfaqeve përmes Wordpress, që do të jetë përgjegjës për dizajnimin dhe zhvillimin e webfaqeve kreative dhe origjinale .

Kushtet që duhet të përmbush kandidati/ja :

 • Të ketë të paktën 3+ vite përvoj pune si dizajnues i Webfaqeve
 • Të ketë njohur të shkëlqyera në Wordpress
 • Të dizajnoj dhe zhvilloj koncepte të webfaqeve
 • Të merr pjesë në takime me klientët për të diskutuar dizajnin dhe funksionin e webfaqes
 • Të menaxhoj webfaqet duke përfshirë integrimin e bazës së të dhënave dhe serverit.
 • Të zgjidhë probleme që mund të shfaqen në baza ditore
 • Të bëje monitorimin dhe testimin e webfaqeve
 • Të ketë njohuri në përdorimin e programeve Office 365
 • Të jetë i vëmendshëm në detaje dhe të jetë kreativ
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit verbal dhe shkruar në gjuhën Shqipe
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit verbal dhe shkruar në gjuhën Angleze
 • Të jetë dinamik dhe i aftë për të gjetur mënyra të reja në rast nevoje.

Benefitet :

 • Paga konkuruese
 • Zhvillimit profesional të karrierës
 • Ambient i bukur pune në qendër të Prishtinës
 • Balancë e mirë punë-jetë
 • Orarë i rregullt sipas ligjit të punës në Rep. e Kosovës
 • Ekspozimi ndaj klientëve të shumtë nga fusha të ndryshme

Si të aplikoni :

 • Konkursi është i hapur deri më datën: 20/07/2023
 • Aplikoni duke dërguar e-mail në info@socialeyez-ks.com me titull Aplikim për Wordpress Developer”

Ju lutem të bashkangjisni CV-në dhe Portofilion tuaj !

Vetëm grupi i përzgjedhur do të kontaktohen në fazën e intervistimit !

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet