1

Kërkesë për Ofertë - Furnizim me shërbime të dizajnit, shtypit dhe të video animacionit

Ruaj
Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA)
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kërkesë për ofertë

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim ju drejtohet kompanive të interesuar të ofertojnë në dy LOT-e:

LOT 1: Furnizimi me shërbime të dizajnit dhe shtypit (Shkarko kërkesen për ofertë në [Request for Offer – Design and printing services])

LOT 2: Furnizimi me shërbime të video animacionit (Shkarko kërkesen për ofertë në [Request for Offer – Animation Services])

Data e publikimit: 8 qershor 2023 – data e përfundimit 22 qershor 2023, ora 17.00.

Shkarko njoftimin.

Kontakti:

Fellona Feta

Tel: +383 45 234 994 ext.

        +383 44 409 715

Email: info@orca-ks.org

           fellona.orca@gmail.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet