1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Njoftim për Mundësi Punësimi: Asistent(e) Administrativ(e)

Princeton School of Prishtina është në kërkim të profesionistëve të motivuar dhe të organizuar për të ju bashkuar ekipit tonë si Asistent(e) Administrativ(e).

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Sigurimi i mbështetjes administrative të plotë për drejtuesit dhe anëtarët e ekipit të shkollës.
 • Menaxhimi i kalendarëve, planifikimi i takimeve dhe koordinimi i mbledhjeve/ takimeve.
 • Përgatitja dhe redaktimi i korespondencave, raporteve dhe prezantimeve.
 • Menaxhimi i komunikimit me palë të interesit, përfshirë telefonatat dhe email-at.
 • Ruajtja dhe organizimi i skedarëve, dokumenteve dhe regjistrave të zyrës.
 • Koordinimi i logjistikës për ngjarje, konferenca dhe mbledhje.
 • Bashkëpunimi me ekipet e brendshme për të siguruar veprimtarit e shkollës dhe komunikim efektiv.

Kualifikimet:

 • Aftësi shumë të mira organizimi dhe menaxhimi kohor.
 • Vëmendje e veçantë për detaje dhe saktësi.
 • Aftësi shkëlqyese komunikimi me shkrim dhe me fjalë.
 • Zgjuarsi në Microsoft Office Suite (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)

Procesi i Aplikimit:

Për të aplikuar për pozitën e Asistent(e) Administrativ(e), ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresen e mëposhtme info@princetonprishtina.school

Kategoria Administratë
Skadon 08/07/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet