1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Lokacioni: Vragoli Fushë Kosovë

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • MENAXHIMIN E SHITJES SË PRODUKTEVE TË KOMPANISË,
 • REKRUTIMI DHE TRAJNIMI I STAFIT TË SHITJES,
 • MONITORIMIN E CILËSISË SË SHËRBIMIT,
 • MONITORIMI I PERFORMANCES SË PUNONJESVE NË PIKË DHE MOTIVIMI I TYRE PËR TË ARRITUR OBJEKTIVAT,
 • MENAXHIMIN E MBARËVAJTJES SE PUNEVE NË PIKË TË SHITJES,
 • PERFUNDIMI I PUNEVE ADMINISTRATIVE DHE RAPORTIMI TEK MENAXHMENTI I LARTË,
 • ARRITJA E OBJEKTIVAVE TE CAKTUARA NGA MENAXHMENTI I LARTË.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • SHKATHESI TË SHKELQYERA NË SHITJE DHE NEGOCIATA,
 • SHKOLLIM I LARTË NE DREJTIMIN EKONOMIK, MARKETING, TREGTI, OSE MENAXHMENT, GRADA BACHELOR,
 • NJOHJA E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJ PUNE, MINIMUM 3 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: HR@euroshell-ks.com

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 08/07/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet