1

Shofer (Kategoria B, C), Merchandiser

Ruaj
Extra Fruit
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

                             

Kompania “EXTRA FRUIT’’sh.p.k., është industri e lëngjeve.

Kompania ‘’Extra Fruit’’shpk shpallë:  

KONKURS

Për rekrutim të pozitave:

  • Shofer me kategori B ( tereni për Prishtinë )
  • Shofer me kategori C ( tereni për Prishtinë )
  • Merchandeser  –  ( tereni për Prishtinë )

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

  • Të ketë patentë shofer kategori B ose C (vlen për shofera)
  • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
  • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
  • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 17.06.2023, në e-mail adresën: info@jaffachampion.com, apo të marrin informata në numrin e telefonit +38348321123

Faleminderit,

‘’Extra Fruit’’shpk

Prishtine, më datë: 07.06.2023

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 07/07/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet