1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

 • ORGANIZON FURNIZIMIN E PIKAVE ME DERIVATE
 • BËNË KALKULIMIN E FATURAVE
 • REGJISTRON DHE BARAZON GJENDJET E DERIVATEVE TË NJËSIVE
 • MBANE RAPORTE ANALITIKE TE PIKAVE TË SHITJES
 • PËRCJELL SHITJET E NJËSIVE
 • RUAN KONFIDENCIALITETIN DHE PRONSINË INTELEKTUALE
 • HARTON RAPORTE GJATË ORARIT TË PUNËS
 • PËRCJELL DHE ANALIZON ÇMIMET E PRODUKTEVE TE DERIVATEVE
 • RAPORTON TE DREJTORI NJËSISË

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • ETIKE NE PUNE DHE INTEGRITET TE LARTE NE PUNE
 • FAKULTETI EKONOMIK,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJA NË PUNË, MINIMUM 1 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: HR@euroshell-ks.com

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 07/07/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet