Kadiu Group

Përfaqësues i Shitjes, Shofer/Motorrist (Prishtinë, Ferizaj)

	 	 

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 26 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet kryesore ne Shqiperi dhe Kosove, shpall konkurs per poziten:

1. Përfaqësues i Shitjes per qytetet: Prishtinë, Ferizaj.

Detyrat:

 • Njohja shumë e mirë e produkteve te kompanise
 • Mbikëqyrje e klientëve ne rajonin përkatës
 • Këshillimi i klientëve gjatë blerjes
 • Kontaktim dhe ofertim i klientëve te ri
 • Prezantimi i produkteve të ndryshme dhe ofertave
 • Bashkëpunim i ngushtë me koleget e departamenteve te tjera.

Kriteret:

 • Te jete i moshes 23-35 vjec.
 • Te kete arsim te larte (preferohet Inxhinieri).
 • Preferohet te kete nje eksperience ne shitje
 • Te kete aftesi shume te mira komunikuese, prezantuese & negociuese
 • Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit
 • Te disponoje Patente shoferi.
 • Te jete me banim ne qytetin ne te cilin aplikon.

Përfitimet tuaja

 • Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
 • Vend pune modern dhe të sigurte
 • Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

2. Shofer/Motorrist per qytetet: Prishtinë, Ferizaj.

Kriteret:

 • Te ketë eksperiencë pune si Shofer.
 • Te jete i moshes 22-40 vjec.
 • Te disponoje Patente shoferi. 

Përfitimet tuaja

 • Trajnim intensiv dhe profesional
 • Vend pune modern dhe të sigurte
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre brenda dates 25.06.2019 ne adresen: hr@kadiu.al, duke shenuar qytetin per te cilin aplikon ne subjektin e emailit.

TAGS: Kadiu GroupPrishtine, Ferizaj, KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2831
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC