1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

POZITA: Asistente në Shitje (4)  

Përshkrimi i punës:  

Butiku Charlie, Grand Store hap konkurs për vende të lira pune, për  

një persona ambicioz  dhe me përvojë pune në shitje.  

Kualifikimet:  

  • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë. 
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit.  
  • Preferohet njohja e gjuhës Angleze. 

Mënyra e Aplikimit:  

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail:​

hr.charlie@grandstore-ks.com duke shkruar në subjekt:  

EMRI, MBIEMRI - ASISTENTE NE SHITJE. 

-Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.  

-Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternik-Prishtine. 

Data e aplikimit: 07.06.2023 deri me 30.06.2023 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet