1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Full Stack JavaScript Developer

Kërkojmë një Full Stack JavaScript Developer me përvojë për të projektuar, zhvilluar dhe zbatuar projekte inovative.

Detyrat:

 • Realizmi i kërkesave të projektit në specifikime dhe rezultate teknike.
 • Zhvillimi i web aplikacioneve responsive dhe user-friendly duke përdorur JavaScript, HTML dhe CSS.
 • Build i server-side logic duke përdorur Node.js ose të ngjashme.
 • Krijimi dhe mirëmbajtja e API-të dhe shërbimet web.
 • Sigurimi që UI/UX dizajnët të jenë teknikisht të realizueshme dhe të optimizuara për shpejtësi dhe shkallëzueshmërinë të aplikacionit.
 • Shkrimi i kodit të pastër dhe të dokumentuar mirë, duke kryer testim dhe debugim.
 • Gjetja dhe zgjidhja e defekteve dhe problemeve të softuerit.

Kërkesat:

 • Njohuri të mira në JavaScript dhe frameworks moderne (React ose Vue.js).
 • Përvojë me Node.js ose Frameworks të ngjashme për ‘server-side programming’.
 • Njohuri të thellë të HTML, CSS dhe web-teknologjive.
 • Njohuri me Databaza dhe parimet e web-sigurisë.
 • Njohuri të mira të Git dhe agile development methodologies.

Kualifikimet e Preferuara:

 • Përvojë me platforma në cloud, teknologjitë e kontejnerizimit dhe CI/CD pipelines.
 • Njohuri ‘front-end build tools’ dhe zhvillimin e mobile app.

Na dërgoni Portfolion dhe CV-në tuaj në: jobs@envinion.com

Afati për aplikim është deri më: 30 Qershor 2023

Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 30/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet