1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Zyrtar / e Ligjor / e

 • Aranzhon dhe menaxhon aktivitetet dhe punët ligjore të Kompanisë;
 • Përgatitë dhe administron dokumentacionin brenda zyres;
 • Harton, plotëson / ndryshon të gjitha dokumentet dhe shkresat;
 • Sipas kërkeses ofron opinione ligjore dhe udhëzime për çështje që ndërlidhen me zyren ligjore;
 • Sipas autorizimit përfaqëson kompaninë dhe mban komunikim me institucionet relevante;
 • Përpilon kontrata, marrëveshje dhe dokumente të tjera ligjore sipas kërkesës;
 • Zbaton plane të përcaktuara nga përgjegjësi;
 • Mban evidencë dhe raporton mbi punët e kryera;
 • Realizon detyra dhe përgjegjësi të tjera sipas nevojës;

Kualifikimet e kërkuara

 • Kandidatët duhet të kenë diplomë universitare në fushën e drejtësisë;
 • Njohja e gjuhes angleze e preferueshme;
 • Të posedojnë patentë shofer të kategorisë B;
 • Aftësi të mira komunikuese si dhe në të shkruar, i/e vemendshëm në detaje;
 • Aftësi të mira kompjuterike në të gjitha aplikacionet e Microsoft Office;
 • Preferohet dy (2) vite përvojë pune në fushën relevante.

Të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre në e-mail adresën: info@luraholding.com

Konkursi mbetet i hapur nga data 06/06/2023 deri me 18/06/2023.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet