1
PREMIUM PLUS

Kuzhinier/e, Pastiçier/e, Enëlarës/e, Barman (7), Ndihmës/e Kamarier/e

Ruaj
Hyperactive
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

HyperActive është qendra më e madhe e argëtimit familjar në Kosovë dhe rajon. Të vendosur në zemër të Prishtina Mall, ne ofrojmë lojëra argëtuese të jashtëzakonshme për të gjitha grupmoshat. Qëllimi ynë është të ndryshojmë mënyrën e argëtimit duke i ofruar atraksionet e teknologjisë së fundit që vijnë për herë të parë në vendin tonë.

Përveç atraksioneve, brenda HyperActive ka edhe vende ku shërbehen pije dhe ushqim (Sports Bar, Café, Këndi i fëmijëve, Candy shop) dhe për këtë arsye po kërkojmë pozitat si më poshtë:

 • Kuzhinier/e ( 1 pozitë )
 • Pastiçier/e ( 1 pozitë )
 • Enëlarës/e ( 1 pozitë )
 • Barman ( 7 pozita )
 • Ndihmes/e Kamarier/e ( 5 pozita )

Çka ofrojmë ne:

 • Mjedis pune pozitiv dhe shumë atraktiv
 • Zhvillim profesional të vazhdueshëm
 • Pagë konkuruese dhe sigurim shëndetësor
 • Shujtë ditore

Aplikoni në linkun më poshtë nëse:

 • Jeni energjik dhe keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik
 • Ju pëlqen puna në ekip por edhe jeni të gatshëm për vetë-iniciativa
 • Keni aftësi të mira komunikuese dhe ju pëlqen të punoni me njerëz.

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 06/07/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet