1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs


Semitronix Hotel Prishtina Shpallë  Konkurs për këto Pozita (Kamarier/e, Shankist/e ,Ndihmes/e Kuzhiniere)
Kamarier/e

  •  Dëshira dhe entuziasmi për punë
  • Te jetë fleksibil dhe i përshtashëm për punë ekipore.

Shankist/e

  •   Dëshira dhe entuziasmi për punë
  •  Te jetë fleksibil dhe i përshtashëm për punë ekipore

Ndihmës Kuzhinier/e

  • Dëshira dhe entuziasmi për punë
  • Te jetë fleksibil dhe i përshtashëm për punë ekipore.

Semitronix Hotel Prishtina ofron:

  • Ambient të përshatshëm pune,
  • Orar fleksibil ,
  • Kushte të mira pune

Konkursi ka afat prej 05.06.2023-05.07.2023

Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail : info@hotel-semitronix.com
Kontakt +383 49 740 222
WEB: 
www.hotel-semitronix.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet