1
PREMIUM PLUS

Inxhinier/e në Infrastrukturën Rrugore

Ruaj
Non - disclosed client
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Inxhinier/e me pervoje pune ne Infrastrukturen rrugore me mundësi punësimi

Detyrat dhe përgjegjësitë, për pozitën  Inxhinier/e:

 • Ndihmon projekt menaxherin në teren;
 • Bën matje të ndryshme të objekteve në teren;
 • Raportim javor tek projekt menaxheri;
 • Të koordinohet me projekt menaxherin për materialet të cilat do të aplikohen në objekte;
 • Të kontrolloj pjesën vizuale, teknike sipas metodologjive të punës;
 • Të përcjellë planet dinamike për kryerjen e punimeve;
 • Të kontrolloj detaje dhe elemente arkitektonike gjatë realizimit të projektit;
 • Të përgadisë mëtodologjitë e punës në bazë të nevojës në teren;
 • Të përcjellë dhe të kujdeset për shëndetin dhe sigurinë në punë;

Dokumentet e kërkuara:

 • CV
 • Çdo dokumentacion i cili dëshmon aftësitë dhe shkathtësitë e kërkuara për punë.
 • Perparesi kane ing me pervoje pune ne Infrastrukturën rrugore

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit mëposhtë

Kategoria Inxhinieri
Skadon 04/07/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet