1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mektrin Motors Sh.p.k,

 Prej 16 vitesh koncensionari më I madh në Shqipëri. Përfaqësuesi zyrtar I markave premium Jaguar & Land Rover, Volvo Cars, VolvoTrucks, Renault Trucks dhe Volvo Penta.

Se shpejti dhe ne Prishtine, Kosove. jemi ne kerkim te :

 • Sales Executive : 2 kandidate
 • Financiere : 1 kandidate
 • Recepsion : 1 kandidate
 • Aftersales Manager: 1 kandidat
 • Parts Advisor : 1 kandidat
 • Warranty Advisor: 1 kandidat
 • Mekanik L2 : 2 kandidate
 • Mekanik L3 : 1 kandidat
 • Mekanik L4 :1 kandidat
 • Menaxher Servisi :1 kandidat
 • Sanitare/Pastrues  : 1 kandidate
 • Punonjës për përgatitjen e makinës per lyerje :2 kandidate
 • Mekanik / Llamarinist : 1 kandidat
 • Bojaxhi makine : 1 kanidat
 • Punonjës Lucidim/Detajim : 1 kanidat

Kualifikimet

 • Diplomë Universitare për pozicionin përkates që aplikon;
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze dhe MS Office;
 • Eksperiencë në shitje ose marketing;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe prezantuese ;
 • Të jetë I pajisur me Leje Drejtimi për automjet .
 • Mekaniket duhet te kene experience 1 deri 2 vite.

Për të aplikuar në këto pozicione pune, dërgo CV-në në email: hr@mektrin.al

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 05/07/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet