1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për vende të lira pune

Ndërmarrja Kulinare shpk me seli në Graçanicë është ndërmarrje që furnizon sektorin e gastronomisë me pajisje dhe vegla hoteliere. Në kuadër te zgjerimit të aktiviteteve të saja, shpall konkurs për këto vende te lira pune:

 1. Pozita: Depoist – PAGA FILLESTARE NETO 535.00€

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të bëjë ngarkim - shkarkimin e mallrave
 • Të vendos mallin në hapësirat e duhura sipas specifikave të mallit në mënyrë fizike apo makineri adekuate në vendet e duhura
 • Mallin e pranuar e kontrollon, në rast dëmtimi e informon Menaxherin
 • Të pranoj faturat dhe të përgatit porositë për daljen e mallit nga depo
 • Ngarkon kamionët për dërgim të porosive dhe bënë liferimin e mallit në pikat e paracaktuara
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e depos
 • Kryen edhe punë tjera sipas kërkesës së Mbikëqyrësit

Kualifikimet:

 • Përvojë së paku 2 vite në pozitë të ngjashme
 • Aftësi të mira komunikuese dhe planifikuese
 • Diplomë të shkollës së mesme
 • Patentë shoferin e kategorisë B
 • I gatshëm për pune ekipore

Konkursi është i hapur deri me 15 maj 2024.

Kandidatët e interesuar mund të dorëzojnë CV-në duke cekur pozitën që aplikon, së bashku me dokumentacionin përkrahës në e-mail adresën zyrtare hr@kulinare.com deri në afatin e caktuar.

Vetëm kandidatët te cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara do të ftohen në intervistë.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 15/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet