1
PREMIUM

Shofer në Terren

Ruaj
Natura Therapy
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs Pune

Natura Therapy kërkon Shofer në teren.

NATURA THERAPY është një kompani vendase lider që prodhon një gamë të gjerë suplementesh ushqimore inovative, të destinuara për të përmirësuar dhe ruajtur shëndetin e njeriut. Sipas strategjisë së saj të zhvillimit dhe vëllimit të shtuar të punës, kompania ka nevojë për punësim të agjenteve te shitjes ne teren.

Kushtet e punës:

  • Të ketë patent shofer të kategorisë B
  • Shkathtësi komunikimi me klient,
  • Aftësi të mira Komunikuese,
  • Përvoja e punës (përparesi)

Mënyra e aplikimit:

Të Interesuarit mund të aplikojnë në mënyrë elektronike duke derguar cv ne cvnaturatherapy@gmail.com

Ose në nr kontaktues 045999272

 

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 19/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet