1
PREMIUM

Përfaqësues Mjekësor (Shitje)

Ruaj
Natura Therapy
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NATURA THERAPY është një kompani vendase lider që prodhon një gamë të gjerë suplementesh ushqimore inovative, të destinuara për të përmirësuar dhe ruajtur shëndetin e njeriut. Sipas strategjisë së saj të zhvillimit dhe vëllimit të shtuar të punës, kompania ka nevojë për punësim të

PËRFAQËSUESIT MJEKËSOR PËR SHITJE

Nëse keni përvojë dhe njohuri për sektorin e kujdesit shëndetësor dhe tregun farmaceutik në Kosove ne ju ofrojmë mundësinë të punoni me përgjegjësitë e mëposhtme

Detyrat e punës përfshijnë:

  • Vizita të rregullta te blerësit dhe pikat e shitjes në terren (vizita te mjekët dhe farmacitë);
  • Organizimi dhe udhëheqja e prezantimeve, edukimi dhe motivimi mes blerësve;
  • Regjistrimi i suplementeve ushqimore dhe punë të tjera administrative.

Kushtet e punës:

  • Diplomë universitare - Farmaci, Fakulteti i Mjekësisë ose Biokimi;
  • Eksperiencë pune të mëparshme në të njëjtin pozicion ose të ngjashëm;
  • Punë në kompjuter;
  • Patentë shoferi,kategoria B;
  • Aftësi të forta prezantuese dhe aftësi negociuese;
  • Aftësi për të punuar në grup dhe në mënyrë të pavarur dhe fleksibilitet për të punuar në terren.
Të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kërkesat e mësipërme mund të dërgojnë CV-në e tyre në cvnaturatherapy@gmail.com
Bashkangjitu dhe ti Në EKIPIN FITUES Të call-operatorëve(agjentëve) të NATURA THERAPY

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 02/07/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet