1

Mirëmbajtëse (2)

Ruaj
Hotel Begolli
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Hotel Begolli shpall konkurs për këtë pozitë;

2 Mirëmbajtëse 

Lokacioni: Prishtinë.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Mirëmbajtja e dhomave te Hotelit;

Kandidatet e interesuara të lajmerohen në 044-244-277 (Viber & WhatsApp)

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 02/07/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet