1
PREMIUM

Ekonomist (10) (Kazakistan)

Ruaj
Shield Recruitment&HR
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shield Recruitment & HR kërkon Ekonomist (10 vende pune) për klientin e saj, kompani e njohur ndërkombëtare në fushën e ndërtimit me seli në Kazakhstan.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mbajtja e evidencava ditore, javore dhe mujore të hyrje - daljeve të materialeve nëpër depo;
 • Pranimi,kontrollimi dhe vërtetimi i materialeve të ardhura në kantier nëse materialet kanë ardhur sipas porosise ( kërkesave);
 • Kontrollon nëse materialet kanë ardhur sipas sasisë së kërkuar me kërkesë;
 • Kontrollon nëse materialet kanë ardhur me ndonjë mangësi eventuale si : dëmtim , cilësi e dobët etj.
 • Përveç detyrave dhe përgjegjësive të cekura performon edhe detyra tjera të kërkuara nga Mbikëqyrësi Direkt;
 • Detyrat dhe përgjegjësitë e lartë shënuara janë indikative.

Kualifikimet:

 • Fakulteti Ekonomik;
 • Së paku 2 vite përvojë punë fushën profesionale;
 • Njohuri pune të programeve Microsoft office (Word, Excel, Outlook);
 • Njohja e Gjuhës Angleze;
 • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të punes në ekip;
 • Vetë-motivim dhe gatishmëri për të marrë përgjegjesi;
 • Aftësi të mira organizative;
 • Kualifikimet e lartë shënuar janë indikative.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në e-mail adresën: recruitment@shieldbrokers.com deri me datë 12/06/2023 në ora 16:00.

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj do të kualifikohen.

Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 12/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet