1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PËR VEND TË LIRË TË PUNËS

 • Pozita (1) Edukatore për grup moshën 3-6 vjeç  me orar të plotë të punës
 • Pozita: (1)Edukatore për grup moshën 0-3 vjeç  me orar të plotë të punës

Kërkesat që duhet të plotësojnë kandidatet:

 • Të zotërojë diplomë të Fakultetit të Edukimit ( programi parafillor) ose Shkolla e lartë pedagogjike (drejtimi për edukatore) ose  (Përkujdesja dhe Mirëqenia e Fëmijëve).
 • Njohja e gjuhes Angleze
 • Eksperiencë pune
 • Kualifikime shtesë përbëjnë avantazh.

Kërkesa të përgjithshme:

 • Te jetë serioze dhe e përkushtuar në punë.
 • Te jetë e qetë, e duruar dhe e dashur me femijët.
 • Te jetë kreative dhe të ketë aftësi organizative.
 • Te jetë e aftë te punojë në grup.

Kushtet që ne ofrojmë:

 • Ambiente bashkëkohore.
 • Kushte pune optimale.
 • Korrektësi dhe seriozitet

Të gjitha dokumentet duhet të dorëzohen në e-mail adresën  akademialapsi@gmail.com

Për intervistë do të ftohen kandidatet të cilët i plotësojnë më së miri kushtet sipas konkursit.

Konkursi është i hapur nga data 02.06.2023  deri më 02.07.2023.

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 02/07/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet