1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Kompania:                SushiCo Kosova Sh.P.K

Afati për aplikim:    Deri më: 30.06.2023

Pozitat:                     Ndihmës kuzhinier/e 

Për kompaninë

SushiCo Kosova Sh.P.K është kompani e themeluar në vitin 2018 dhe është partner i franshizës SushiCo.

Detyrat dhe përgjegjësitë për ndihmës kuzhinier/e

  • Pergatitja e ushqimeve;
  • Pergatitja e lëndes së parë për produkte ushqimore;
  • Mirëmbajtja e vendit të punës;
  • Të ndihmoj kolegët gjatë kryerjes së detyrave të restaurantit;

* Kualifikimi dhe kërkesat për vendin e punës:

  • Të ketë së paku 1 vjet përvojë pune në fushat përkatëse;
    Të punoj me orar fleksibil;
  • Të jetë bashkëpunues/e;
  • Te jetë korrekt dhe I saktë në orar;
  • Të ketë njohuri të gjuhës angleze;

Të gjithë të interesuarit janë të mirëseardhur.

Kandidatët që plotësojnë kriteret e lartcekura, luten që CV’të e tyre t’i dërgojnë në e-mailin: info@sushicokosova.com

+38343567555

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 02/07/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet