1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
 
Konkurs Pune
Asistente e shitjes (me eksperiencë)
Dyqanet Lochky në:
  • Albi Mall x 2 pozita
  • Rruga B x 1 pozitë
Dërgoni CV-në tuaj në info@lochky.com
 
Përgjegjësitë dhe Detyrat:
  • Kryen shërbimin ndaj klientit, kupton dhe shpreh interesim për nevojat e tyre,
  • Ndihmon në përzgjedhjen apo në gjetjen e produktit për klientët,
  • Kujdeset që të gjitha veshjet të jenë të gatshëm për ekspozim në dyqan (vendosja e alarmeve, kategorizimi, palosja)
  • Përkujdeset për vendosjen dhe rregullim
  • Kryen pagesat në arkë
Kandidatët e përzgjedhur do të ftohen për intervistë me datën 10.06.2023
 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 10/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet