1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ASISTENTE MARKETINGU ( x2)

Detyrat dhe përgjegjësit

 • Hulumtim dhe analizë rreth tregut vendor dhe ndërkombëtar
 • Krijimin e permbajtjes kreative per rrjetet tona sociale

Kriteret

 • diplomë universitare (përparësi)
 • përvoje pune në industinë e modës (përparësi)
 • njohjen e gjuhes angleze(obligative)
 • të ketë qasje super profesionale
 • të jetë cdoherë mendjehapur ndaj risive
 • e komunikueshme dhe aftë në zgjidhjen e situatave komplekse

Kushtet tona

 • ambient pune i këndshëm
 • mundësi për të mësuar mbi marketingun ndërkombëtar
 • trajnim për cdo muaj mbi marketingun dhe komunikimin
 • pagë konkurruese dhe me mundësi reale të ngritjes në pozitë.

Ju inkurajojmë të aplikoni për një bashkpunim afatëgjatë duke u bashkuar me brendin tonë, aplikimin tuaj ( CV-në tuaj ) ta dergoni në email: menakon_7@hotmail.com ose tel. 049 600 283

Aplikimi zgjatë deri me datën: 15.06.2023

Vetëm kandidatet e perzgjedhura do te kontaktohen për intervist !

Vendi i punës: Gjilan

 

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 15/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet