1
PREMIUM PLUS

Remote Sales Team

Ruaj
Deutsches Pflegehilswerk GmbH
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Qëllimi i Deutsches Pflegehilfswerk GmbH është të përmirësojë situatën e kujdesit në Gjermani në segmentet e kujdesit në shtëpi dhe ndihmave të kujdesit.

Qëllimi ynë është të zgjerojmë ekipin tonë të shitjes Remote! Ne ofrojmë 1300€ për muaj!

Cilat do jenë detyrat e juaja?

Si Menaxher i Shitjes, ju do te këshilloni klientët potencial në fushën e “kujdesit në shtëpi” të cilët kërkojnë mbështetje për vetën dhe të afërmit e tyre. Do punoni 100% remote. Ne do ju ofrojmë të dhëna për hyrje dhe dalje në baza ditore. Derisa të jeni në gjendje të punoni, do të njiheni me detyrat e juaja hap pas hapi nga një mentor dhe do të jeni në kontakt të vazhdueshëm me zyrën tonë në Gjermani.

Çfarë presim nga ju?

 • Të keni përvojë pune remote në fushën e shitjes apo kujdesit ndaj klientit
 • Të jeni në gjendje t’i organizoni proceset e juaja në mënyrë që të punoni në gjendje të motivuar, të orientuar drejt qëllimit dhe në mënyrë efektive.
 • Aftësi të mira të konsulencës, të jeni në gjendje të zbatoni përvojat që regjistrohen në udhëzuesin tonë të shitjes.
 • Të keni çasje të shpejtë në internet dhe telefon në një vend të qetë.
 • Të keni njohuri të gjuhës Gjermane në nivelin C1

Çfarë ju ofrojmë?


 • Një punë në industrinë në ngritje të “kujdesit në shtëpi dhe infermierisë”
 • Pagë fikse dhe bonuse në bazë të perfomancës me total prej përafërsisht 20,000€ në vit.
 • Trajnime intensive sipas nevojës tuaj nga një mentor me përvojë pune
 • Dispozicioni i personave kontaktues
 • Mbështetje në çështjet administrative nga ekipi ynë, në mënyrë që të përqendroheni plotësisht në rritjen e shitjes
 • Mundësi të mira të ngritjes në karrierë
 • Atmosferë të mirë të punës, ekip mbeshtetës dhe siguri dhe punë stabile

Paga: Deri në 20,000€/vit

Orari i punes: Fleksibil

Bonuse: Po

Remote: Po

Nëse jeni të interesuar, ju lutem dërgoni aplikacionin tuaj në c.vissers@deutsches-pflegehilfswerk.de

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet