1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Oda Ekonomike Nordike ne Prishtine shpall konkurs për pozitën 

Asistent/e Administrativ/e

Përgjegjësitë dhe detyrat :

 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;
 • Përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim;
 • Pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase;
 • Koordinon agjendën e takimeve të Drejtoreshës se Odes Ekonomike Nordike;
 • Koordinon takimet në mes punonjësve me palët e treta;
 • Shërben si urë lidhëse në mes personelit administrativ dhe atij jo-administrativ;
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë të shkollës së mesme, preferohet shkollimi i lartë;
 • Njohje të shkëlqyeshme të gjuhës angleze, njohja e gjuhëve të tjera është përparësi;
 • Përvojë pune në administratë;
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi;
 • Aftësi për menaxhimin e punës nën presion;
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në gjithë aplikacionet e MC Office,

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në përmes e-mail adresës elektronike në info@nordic-cham.com – ose nr +383 45 752863

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni “Asistente Administrative”.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 1 Qershor 2023 deri më 16 Qershor 2023

Kategoria Administratë
Skadon 16/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet