1

Kamarier/e (2), Skarist/e (2), Enëlarëse (2), Ndihmës Kamarier (2)

Ruaj
Fast Food & Pizzeria 004
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fast Food & Pizzeria 004 shpall konkurs për 8 vende të lira pune, me orar të plotë dhe gjysëm orari.

Kërkohen:

  • 2x Kamarier/e 
  • 2x Skarist/e,
  • 2x Enë Larëse me orar të plotë pune,
  • 2x Ndihmës kamarier - me gjysëm orari (4orë)

Cka ofrohet: 

  • Paga mbi mesataren e tregut,
  • Dita e diel pushim,
  • Pushim veror dhe dimëror nga 6 ditë pune

Të gjithë të interesuarit të lajmërohen cdo ditë pune nga ora 10;00 - 16;00  në numrin e telefonit:

 

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 30/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet