1
PREMIUM

Brand Manager, Social Media (Marketing) Specialist

Ruaj
Eng Office
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MUNDESI PUNESIMI

Eng Office po kërkon një (1) kandidatë për poziten Brand Manager (Menaxher i Markes) per Panasonic Heating & Cooling dhe Haier:

 • Zyren Qendrore – Prishtinë.

Kualifikimet e nevojshme:

 • Te kete te perfunduar fakultetin e Makinerisë apo Menaxhment dhe shitje
 • Aftesi te mirat të komunikimit dhe shitjes
 • Të kete përvoje pune të ngjajshme
 • Njohuri te mira te gjuhes Angleze

Përgjegjësitë

 • Te ofroje keshilla profesionale klienteve drejte perzgjedhjes se produkteve
 • Te kuptoje ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike te tij
 • Ti kuptoje produktet dhe funksionet e tyre
 • Të menaxhoj marrdheniet me partneret apo klientet ekzistues dhe të rinjë
 • Të mirëmbajë dhe zhvilloje strategjine për arritjen e targeteve për Brendet/Markat qe ka ne menaxhim
 • Të ruajnë integritetin e markës në të gjitha aspektet duhet të komunikojë aktivitet e marketingut si dhe te menaxhoj protfoilion e produketeve.

Eng Office po kërkon një (1) kandidatë për poziten Social Media dhe Marketing:

Detyrat e punës:

 • Promovimin e produketeve të kompanisë në treg përmes marketingut.
 • Analizoj dhe zbatoj specifikat e audiencës në strategjinë e rrjeteve sociale,
 • Menaxhimi i rrjeteve sociale: Instagram/Facebook,
 • Krijoj dhe menaxhoj postimet për rrjetet sociale,

Kualifikimet:

 • Te ketë përfunduar trajnime, studimet apo shkathtesi ne drejtimin e Marketingut apo fusha të ngjajshme, Të ketë njohuri të mirë të rrjeteve sociale,
 • Të ketë njohuri të marketingut digjital/ social marketing,
 • Të ketë njohuri bazike ne design,
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpërsonale

Te gjithe te interesuarit  duhet te dergojne CV-ne ne email-in info@engoffice-ks.com duke bashkangjitur edhe letren motivuese.

Afati i fundit per aplikim eshte 23 Qershor 2023.

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 23/06/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet