Autopjesë Partner

Menaxher i blerjes (importit) - Prizren

	 	 

AutoPjesë Partner është një kompani gjermano-shqiptarë me aktivitet në Kosovë dhe Shqipëri.

Që prej themelimit tonë në vitin 2006, ne kemi pasur një rritje të jashtëzakonshme dhe tani jemi një ndër kompanitë kryesore në shitjen me shumicë të auto pjesëve, vajrave, aksesorëve, pajisjeve dhe shërbimeve.

Stafi ynë prej rreth 60 kolegëve, në 11 dyqane në Kosovë e Shqipëri, shërben tregun e auto serviseve dhe auto pjesëve.

Bazuar në edukimin dhe përvojën tonë në Gjermani, ne kemi ndërtuar një strukturë të kompanisë, e cila korrespondon me ato të kompanive moderne evropiane.

Pozita e hapur:

  • Menaxher i blerjes (importit) - Prizren

Detyrat

  • Menaxhimi i aktiviteteve te blerjes (operative dhe strategjike)
  • Mirëmbajtja e marrëdhënieve me furnizues aktual
  • Hulumtimi u furnizuesve të ri / potencial
  • Vëzhgimi i tregut dhe konkurrencës
  • Plotësimi i kërkesave të shitjes

Profili juaj

  • Përvojë pune ne blerje apo marrëdhënie ndërkombëtare (e preferuar)
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
  • Njohja e gjuhës angleze (obliguar)
  • Te ketë njohuri kompjuterike (MS Office)

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@autopjesepartner.com

Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni. P.Sh: Aplikim për menaxher te blerjes

Në raste se nuk keni CV, një formë standarde mund ta gjeni në këtë link:

CV Standarde

Data e fundit për aplikim: 22.06.2019

TAGS: AutopjesePartnerPrizrenKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko PuneMenaxhment

Shikime 1444
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC