1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

DETYRAT DHE PËRGJËGJESITË

 • ASISTON NË MENDIME JURIDIKE, PROFESIONALE DHE REKOMANDIME TJERA NË PËRMBUSHJEN E LIGJSHMËRIS TË KOMPANISË
 • PERCJELLJEN E TE GJITHA LIGJEVE, UDHEZIMEVE ADMINISTRATIVE TE CILAT KANE TE BEJNE ME NATYREN E PUNES SE KOMPANISE,
 • ASISTON NË DHENIA E KESHILLAVE LIGJORE DHE OPINIONEVE TE KERKUARA NGA MENAXHMENTI
 • BENE INTERPRETIMIN DHE KESHILLIMIN MBI LIGJET E REJA, RISHIKIMI DHE ZBATIMI I POLITIKAVE DHE PROCEDUAREV TE NEVOJSHME.
 • BASHKERENDON AKTIVITETET ME JURISTATE DEPARTAMENTIT DHE ZYRET E TJERA TE KOMPANISE
 • HARTON RAPORTE JAVORE MUJORE DHE VJETORE PER AKTIVITETET E ZHVILLUARA

 

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • SHKATHTËSI TË SHKËLQYERA KOMUNIKATIVE DHE ORGANIZATIVE
 • ETIKE NË PUNË DHE INTEGRITET TË LARTË NË PUNË
 • SHKOLLIMI I LARTË FAKULTETI JURIDIK, PËRPARSI ME MASTER,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE PËRPARSI,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJA NË PUNË, MINIMUM 2VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: HR@euroshell-ks.com

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

DREJTORIA PEJTON – INTERVISTA MBAHET NË RR. NAZMI MUSTAFA NR 41, PEJTON PRISHTINË PËRBALL REZONANCES

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet